Taller amb l’IGOP: Ús del Big Data en la investigació social i política

31/01/2014

Taller amb l’IGOP: Ús del Big Data en la investigació social i política

Actualment el creixent volum de comunicacions de diferent tipus que avui es viuen a la xarxa, de la mà de l’auge dels anomenats mitjans socials com ara Facebook, YouTube, Twitter, Whatsapp entre d’altres, fan d’ella un immens i inesgotable laboratori per observar diferents dinàmiques socials, dinàmiques que anteriorment eren molt difícils d’estudiar.

Aquest taller busca interpel·lar la comunitat d’investigadors socials i politòlegs interessats a aprendre i aprofundir en noves metodologies per al seu treball basades en l’anàlisi de big data.

Taller
Dissabte 20 de 11h a 20h

Presentació del taller i debat
Divendres 19 de setembre de 18h a 20h
Participen: Jorge Luís Salcedo Maldonado i Camilo  Cristancho (IGOP)
El divendres previ a la realització del taller, membres de l’IGOP situaran a través de diferents estudis els avantatges i els límits de l’ús de Big Data per a la investigació social i política. El debat es centrarà en analitzar la xarxa com un nou espai públic en què es genera coneixement i noves formes de participiació política.

Institut de Govern i Polítiques Públiques
Creat el 2001, l’Institut de Govern i Polítiques Públiques ( IGOP ) és un institut de recerca interdisciplinari pertanyent a la Universitat Autònoma de Barcelona ( UAB ). Reuneix professors i investigadors de diferents ciències socials, ciències polítiques i sociologia, principalment, però també de la geografia, economia, ciències de l’antropologia i el medi ambient, entre d’altres.

Inscripcions, aquí.
(Aforament complert)

Imatge de portada: © Outliers, De #nolesvotes a #15m

Nom del projecte: “Ús del Big Data en investigació social i política ”
Tipologia: Taller
A càrrec de: Jorge Luís Salcedo Maldonado i Camilo Cristancho (IGOP)
Data taller: 19, 20 de setembre 2014
Data conferencia i presentació del taller: 18 de setembre 2014