Winning Formula | Near Future Laboratory

  • Winning Formula | Near Future Laboratory
18/02/2014

Winning Formula | Near Future Laboratory

Winning Formula és un projecte de Near Future Laboratory que agafa la forma de la secció d’esports d’un diari de l’abril del 2018 per estudiar la influència de l’allau de dades en el món de l’esport, i també alguns dels trets més increïbles del futbol ple de dades del futur. Els aspectes més visibles a què fa referència són l’anàlisi del rendiment i les noves maneres de presentar i consumir el futbol en els mitjans de comunicació, però també examina les possibilitats d’un futur pròxim que s’amaguen just sota la superfície, fenòmens com ara la manipulació de les dades com a forma de dopatge, l’impacte de les apostes esportives més habituals o les polítiques que es decideixen tenint en compte les dades de difusió i cobertura dels mitjans de comunicació.
Nom de la peça: Winning Formula
Autors: Fabien Girardin de Near Future Laboratory en col·laboració amb els futuristes Scott Smith (Changeist) i Philippe Gargov (Seeklup). Disseny amb Bestiario (Andrés Ortiz, Julian Jaramillo i Paola Avellaneda)
Any: 2014

Crèdits: Una coproducció de CCCB i Fundación Telefónica, National Football Museum. Manchester, The Future Everything Festival. Manchester. Amb la col·laboració especial de Mediapro R+D