Nova data de cloenda de BBD i activitats d’aquesta setmana

  • Setmana
22/09/2014

Nova data de cloenda de BBD i activitats d’aquesta setmana

Amb més de 35.000 visitants i un èxit de participació en la majoria d’activitats desenvolupades (cursos, debats, conferències, tallers i hackatons), BIG BANG DATA allarga la seva estada a Barcelona unes setmanes més i es podrà visitar fins al pròxim 16 de novembre, abans d’itinerar a altres ciutats.

Volem agrair a tots els inscrits en les activitats la seva presència, així com la seva imprescindible participació i entusiasme per dur-les a terme. Alhora, volem convidar-vos a tots aquells que encara no l’heu visitat a passar pel CCCB i descobrir el fenomen de l’explosió de dades a través de multitud de projectes vinculats a la investigació, l’activisme, el disseny, l’art o el periodisme, entre d’altres.

Són diverses les activitats que tindran lloc al llarg de les properes setmanes i fins al seu tancament. A continuació, detallem les que tindran lloc aquesta setmana:

#Ciència ciutadana | Riu.net i Flora urbana i al·lèrgia, cooperes?
SET 25 @ 19:00 – 21:00
A càrrec del Freshwater Ecology Management Research (UB) i Punt d’Informació Aerobiològica (XAC-UAB)
Estem enllestint una app que servirà per saber l’estat ecològic dels rius de Catalunya. I n’estem plantejant una altra que ens ajudi a recollir dades de la flora urbana i l’estat anímic i simptomàtic del ciutadà que pateix al·lèrgies. Volem saber què et semblen.
Més informació.
Espai: Estació Beta

#Taller en família
SET 28 @ 11:00 – 13:00
A càrrec de La Mandarina de Newton
Nosaltres al ciberespai! 28 de setembre, 11-13 h
Més informació
A partir de 6 anys
Entrada: 6 € / Gratuït per als Amics del CCCB
Places limitades. Inscripció prèvia a les taquilles del CCCB

Deixa una resposta